Hoe ik craniosacraaltherapie & energetisch lichaamswerk ontdekte?

Hoe ik craniosacraaltherapie & energetisch lichaamswerk ontdekte?

Het was dit lichaamswerk waarmee alles begon. Mijn reis naar mezelf en naar Lava 🙏.

Het lijkt bijna een ander leven. Toen, 14 jaar geleden, was ik op; de burnout dichtbij. Hollend achter de snelheid van dit leven aan. Continue de grenzen van mijn lichaam opzoekend en de knagende ‘plicht’ van het altijd goed te moeten doen. Gejaagd door het gevoel dat ik nooit helemaal ergens paste. Het was bijna een sport geworden om elke tegenslag en crisis wonder boven wonder te ‘overleven’ en goed gemanaged en vooral gerationaliseerd te doorstaan.

Maar dan kwam die stem, alsmaar weer die stem, die luider en luider riep: ‘Wanneer kom je thuis?’

Nadat ik besefde dat thuis ‘hier’, ‘nu’ en ‘bij mezelf’ is, veranderde alles!

Vele (leer-)meesters kruisden mijn wegen, van Reiki, over Quantum Touch, Opstellingswerk tot Craniosacraaltherapie enz. Mijn hart is nog elke dag met dankbaarheid vervuld aan Annick Caluwé. Ze was telkens opnieuw met zoveel wijsheid en aandacht ‘holding the space’ voor mijn wakker-worden over de jaren heen.

Dit lichaamswerk heeft me rijke inzichten in mezelf geschonken, telkens weer de bedding laten voelen die er voor ons is, en de magie en scheppingskracht van dit leven hier laten ervaren. Als ik vandaag met vragen zit, me niet lekker in mijn vel voel, mijn alarmsysteem weer op hol slaat, als ik 'vast zit' of gewoon even me-time nodig heb, dan ga ik op tafel liggen & omarm ik dat wat komen mag.

Dit wens ik ook jou toe!

Een moment van diepe rust & stilte, waar jij je gedragen en gesteund kan voelen, waar niks moet, maar alles mogelijk is. Een moment waar jij in diepe connectie kunt gaan met je lichaams-, hart en zielswijsheid!

Als jij een keer zo’n moment nodig hebt, dan ben ik er graag voor jou!

Kom meer te weten over dit lichaamswerk: www.lava.yoga

Foto’s: @the_untold.be
Maak je graag een afspraak, neem dan contact op via [email protected].

Contact

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons aanbod, interessante weetjes en nieuws over kinderwens, zwangerschap, bevallen en de eerste 1000 dagen postpartum! Schrijf je dan hieronder in op onze nieuwsbrief! Heb je een nieuwsbrief gemist? Lees dan de eerdere Lava-nieuwsbrieven hier.